Hozzájárulok ahhoz, hogy a weboldalon viselkedésalapú/remarketing cookie-k (sütik) fussanak.

Techsend News

A Techsend-del és márkáival kapcsolatos hírek, érdekességek, minden, amiről tudni érdemes, ha érdekel a technológia világa.
A Techsend immáron Bisnode "A" tanúsítvánnyal rendelkező stabil cég
2021. 09. 15. 14:09:04
A Techsend immáron Bisnode "A" tanúsítvánnyal rendelkező stabil cég

A Dun & Bradstreet nemzetközi üzleti információszolgáltató és -minősítő minden működő vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát osztályozza egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított módszertan alapján. Így került kiválasztásra cégünk, a Techsend Kft is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike.

A telefon töltés jövője? - Xiaomi Air Charge
2021. 02. 04. 10:29:55
A telefon töltés jövője? - Xiaomi Air Charge
Mind jól ismerjük a megszokott rutint egy fárasztó nap után: végigtapogatni a töltőkábelt a konnektortól a végéig, bedugni a töltőt a telefonba, és hagyni, hogy elárasszon az elégedettség, miután felvillan az akkumulátor piktogramon a villám jelecske. Legyen szó aznap munkáról, vagy csak egy otthon lazulós pihenőnapról, telefonunk szinte folyamatos használatban van, és ahogy öregszik, egyre nehezebben bírja a strapát. Napközben folyamatosan merül az akkumulátor, és ha elfelejtettük feltölteni, leghűségesebb segítőtársunk nélkül sokan elveszettnek érezhetjük magunkat. Képzeljük el, hogy ez a probléma nem okozhat fejfájást többé, és bárhol tölthetjük a készülékeinket mindennemű kábel, vagy vezeték nélkül, és még csak érintkezniük sem kell semmivel. Ezt ígéri a Xiaomi legújabb szabadalma, a Mi Air Charge, amely a Tesla-i álmokat hozhatja el nemsokára otthonainkba.
Xiaomi elektromos rollerek - melyiket és miért?
2020. 09. 24. 16:55:54
Xiaomi elektromos rollerek - melyiket és miért?
Xiaomi Electric Scooter Essential, 1S vagy Pro 2? Ha neked is fejfájást okoz, hogy mégis mi a különbség a Xiaomi legújabb elektromos rollerei között, vagy egyáltalán mik ezek, mit tudnak, akkor a legjobb helyen vagy! Nézz be, és tudj meg többet 2020 egyik legnagyobb őrületéről!
5 érdekes tény a Xiaomi-ról
2020. 09. 02. 16:30:12
5 érdekes tény a Xiaomi-ról
Tudtad, hogy a 'xiaomi' szó nemcsak egy kimondhatatlan halandzsa, hanem komoly mögöttes jelentése és tartalma van? És arról hallottál már mikor a Xiaomi Guinness Világrekordot állított fel? És a 'mi' logó történetét olvastad már valahol? Ha a válaszod nem, akkor ez a cikk Neked szól! 5 rövid, érdekes tényt mesélünk el a világ egyik leggyorsabban növekedő elektronikai gyártójáról.
Összecsukható okostelefon? - Xiaomi Mi Mix Fold
2021. 03. 31. 13:41:57
Összecsukható okostelefon? - Xiaomi Mi Mix Fold

 

A Xiaomi Mix csúcstechnológiás szériája elhozta nekünk a Mi Mix Foldot, a vállalat legelső összecsukható okostelefonját, mely rengeteg innovatív funkcióval rendelkezik. Olyannyira, hogy az összehajtható kijelző közel sem a telefon legérdekesebb jellemzője.