A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Xiaomi Baicycle S1 Folding Electric Bicycle - Összecsukható elektromos kerékpár

194.900 Ft
Menny.:db

-Összecsukható/nyújtható kialakítás

-Könnyű tömeg

-250w teljesítmény

-26km tisztán elektromos hatótáv

-Intelligens nyomaték szabályzás

-2 ÉV GARANCIA

Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 1949
11
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.

Leírás

Youtube videók

Használati útmutató és biztonsági előírások

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

https://techsend.hu/custom/xiaomimagyarorszag/image/data/Baicycle.pdf

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

 • A Techsend elektromos roller (továbbiakban: Termék) használója a Terméket az érvényes közlekedési szabályok, a biztonsági irányelvek és a használati utasítások szerint köteles használni.
 • Az érvényes közlekedési szabályok megsértésével és/vagy használati utasítások és/vagy biztonsági irányelvek megsértése esetén a felelősség a gyártót és a forgalmazót nem terheli, az abból eredő károkat a gyártó és a forgalmazó nem viselik.
 • Az érvényes közlekedési szabályok megsértésével és/vagy használati utasítások és/vagy biztonsági irányelvek megsértésével a használóban, a termékben, harmadik személyekben vagy idegen vagyontárgyakban okozott károkért a gyártó és a forgalmazó nem tartozik felelősséggel.
 • A Termék használata, a közúti közlekedés során a használó fokozott veszéllyel járó tevékenységet folytat, ennek megfelelően a veszélyes üzemi felelősség (a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (továbbiakban: Ptk.) 6:535.§) szerinti felelősség keretei között felel a használóban, a Termékben, harmadik személyekben vagy idegen vagyontárgyakban okozott károkért.
 • Termékfelelősség körében a Ptk. rendelkezései megfelelően alkalmazandók.

 

BIZTONSÁGI IRÁNYELVEK

 

 • A Techsend elektromos roller (továbbiakban: Termék) használata előtt olvassa el a biztonsági előírási-, és használati utasításokat és azokat mindig tartsa be. 
 • Ne használja a Terméket 16 életévét be nem töltött személy. 
 • A Terméket egy időben csak egy 16 életévét betöltött, és 150cm testmagasságot elérő személy használhatja, utasokat és kiskorú gyermeket nem szállíthat. 
 • A Termék versenyzésre, más eszköz vontatására, teherszállításra nem használható. 
 • A Termék első használatakor ajánlott egy segítő nagykorú személy jelenlétében forgalomtól elzárt, de közlekedésre alkalmas területen kipróbálni a Terméket. 
 • Használat közben viseljen a - használati utasításnak megfelelően - jóváhagyott bukósisakot és egyéb védőfelszerelést a lehetséges sérülések elkerülése és/vagy csökkentése érdekében. 
 • Ellenőrizze, hogy a Termék be van-e kapcsolva, megfelelően van-e felszerelve és az összecsukást segítő mechanizmus be van-e reteszelve. 
 • Minden alkalommal ellenőrizze az elektromos rollert, mielőtt elindulna, és győződjön meg arról, hogy az közlekedésre alkalmas. 
 • További információkért és használati útmutatásért olvassa el a jármű felhasználói kézikönyvét és biztonsági utasításait és előírásait, valamint az általános szerződési feltételeket.

 

AKKUMULÁTORRAL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK

 

Az akkumulátorokra a főtermékre vonatkozó szavatossági és jótállási szabályok szerinti időtartamra vállaljuk a garanciát. Ez kellékszavatosság esetében 2 év, a kötelező jótállás esetén pedig az eladási ártól függően 1-3 év. Akkumulátorának élettartamát hosszabb ideig megőrizheti, ha a készüléket nem hagyja teljesen lemerülni. Ha készüléke töltöttsége 20% alá csökken, töltse fel! (Készüléktől függően egy ilyen töltési ciklus minimum 2,5 óra, de akár 8 órát is igénybe vehet.) Az akkumulátor teherbírását rendkívül befolyásolják a termékhasználati szokások: például egy telefon akár 4-5 napot is működhet egy feltöltéssel, míg ugyanez a készülék folyamatos telefonálás, zenelejátszás vagy internetezés mellett órák alatt lemerülhet. Ugyancsak befolyásolja a hőmérséklet, illetve a páratartalom is a készülék akkumulátorának teljesítményét (legtöbbet 23-26 °C-on bír). Ezen információk termékenként és modellenként változhatnak. Az akkumulátorok természetes kapacitáscsökkenése nem garanciális hiba! (A természetes kapacitáscsökkenésről az erről szóló blogbejegyzésben olvashat.)

https://techsend.hu/techsend_news/az_akkumulatorok_termeszetes_kapacitascsokkenese_95

 

GARANCIÁN TÚLI JAVÍTÁSOK

 

3.1 Logisztikai díj

Ha a garanciális problémát az értékesítés utáni központnak jelenti és az nem mesterséges (külső) okokra vezethető vissza, a fuvardíj ingyenes. 

Ha ez emberi okokra vezethető vissza, vagy a tesztelés után nem áll fenn probléma, az ügyfélnek kell fizetnie a fuvardíjat.

 

3.2 Nem garanciális karbantartási munkaköltségek

3.2.1 Nagyjavítás (agy motor szerelvény csere, fékkábel szerelvény, váz összeszerelés, akkumulátor aktiválás) 10000 Ft

3.2.2 Kisebb javítások (akkumulátorok, áramköri lapok, fém alkatrészek, rögzítők, héjak, vezérlők, gumik, vezetékek, díszalkatrészek, stb.) 6000 Ft

3.2.3 Tesztelés, összeszerelés és üzembe helyezés 4000 Ft

 

Megjegyzések: A fenti díjak csak a karbantartási munkadíjra vonatkoznak, az anyagköltséget nem. A fajlagos anyagköltség a karbantartási alkatrészek beszerzési költségétől függ.

Paraméterek

Márka Baicycle (Xiaomi Eco ág)
Teljes méret 112,5 x 52,5 x 95 cm
Összecsukható mérete 112,5 x 22 x 58,5 cm
Súly 18,8 kg
Csősebesség 25 km/h
Utazási távolság 26km
Akkumulátor típusa lítium-ion
Akkumulátor kapacitása 6,0 Ah
Akkumulátor feszültség 36V
Motor típusa DC motor kefe nélküli
Motor teljesítmény 250W
Maximum terhelhetőség 100 kg

Vélemények

5.00
11 értékelés
(11)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
Igazolt vásárlás
2023. 02. 02.
Nagyon jó kis termék!
|
2022. 10. 21.
Nagyon szuper járgány! A rollert cseréltem le rá, sokkal kényelmesebb, praktikusabb, használhatóbb. Tekerni is szeretem, de tisztán elektromosan is jól megy.
|
Igazolt vásárlás
2022. 09. 03.
Szuper kerékpár, pont azt tudja mit vártam a leírás pontos megfelel a valóságnak ,sokakat segít az emelkedőn boltba járni felé élmény , nagyon jó áron van tegnap érkezett meg a szerelését mindent szerszámot biztosítót a gyártó két kis darab mindenhez jön imádom hogy csak ennyi egyszerű gyorsan lehet összeszerelni csak a pedálok kell félteni és a prizma kat ülés kormány magasság beállítás kormány fixálás 15 perc mindössze és indulásra kész.
|
2022. 08. 17.
Ma vásároltam az üzletben személyesen ezt a biciklit. Nagyon kedvesek és segítőkészek voltak az ott dolgozók. Ki is tudtam próbálni.
|
2022. 08. 17.
Baromi jó!
|
2022. 08. 17.
Minden igényemnek megfelel a bicikli.
|
Igazolt vásárlás
2022. 08. 11.
Köszönöm,megfelel!Szokatlan a régi kerékpár után!
|
Igazolt vásárlás
2022. 08. 08.
Nagyon tetszik a kis bicóka, egyszerü a kezelése és szépen gurul.
|
2022. 05. 27.
Az üzletben való próba után egyből jött is velem haza. Jár a plusz pont!
|
2022. 05. 27.
Akciósan vettem, a belvárosban használom. A roller valahogy nem az én világom. De ez a bringa valami elképesztő, kicsi de még így is kényelmes, hamar el lehet vele jutni szinte bárhová!
|
2022. 05. 24.
Na tehát, sok gondolkodás és utánajárás után vettem meg. A hatótáv nekem elég, a súlya könnyű mégis elég erős a váz.
Még próbálgatom de eddig meggyőzött. Ajánlom.